热搜: 2018  数学  语文  化学  物理  高起点  教育  成考  马克思主义  考试科目 

2016成人高考高起点英语专项练习题及答案(四)

放大字体  缩小字体 发布日期:2016-09-07 13:49  来源:江西成人高考网  浏览次数:193
>>>>> 关注江西成人高考网成考微信 第一时间对答案 看解析!
  >>>>>2016成人高考高起点英语专项练习题及答案汇总
  完形填空(共20小?;每?1.5分,共30分。)
  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
  Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _31_ he went to the window and looked out. He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _33_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _34 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _35_ by the night train _36_ taking a taxi.
  Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _37_ to one of the branches, so that they could swing on it.
  Mr. Jones saw the professor _38_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _39_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _40_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.
  _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.
  ( )31.A. because B. as C. so D. for
  ( )32.A. surprised B. glad C. worried D. excited
  ( )33.A. studied B. worked C. stayed D. lived
  ( )34.A. passing B. doing C. carrying D. sending
  ( )35.A. left B. gone C. taken D. arrived
  ( )36.A. because of B. instead of C. by D. with
  ( )37.A. rope B. line C. stick D. ruler
  ( )38.A. run B. walk C. jump D. stop
  ( )39.A. nothing B. nobody C. no room D. no house
  ( )40.A. carried B. grasped C. took D. threw
  ( )41.A. hard B. high C. heavily D. greatly
  ( )42.A. garden B. tree C. land D. air
  ( )43.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck
  ( )44.A. Backwards and forwards B. Up and down
  C. Left and right D. Around and around
  ( )45.A. running B. stopping C. rising D. falling
  ( )46.A. enough B. more C. too D. less
  ( )47.A. At first B. At last C. At once D. At least
  ( )48.A. set up B. gave up C. send up D. picked up
  ( )49.A. on B. for C. by D. with
  ( )50.A. clean B. slow C. funny D. quiet
  完形填空
  31.C 32.A 33.D 34.C 35.D
  36.B 37.A 38.D 39.B 40.B
  41.A 42.D 43.C 44.A 45.A
  46.C 47.B 48.D 49.A 50.D
 
 
 
[ 高起点搜索 ]  [ 加入收藏 ]  [ 告诉好友 ]  [ 打印本文 ]  [ 违规举报 ]  [ 关闭窗口 ]

相关新闻

2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(23)

    江西成人高考网小编今天下午为各位成人高考考生整理了《2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(23)》,虽然距离2018年考试时...
  • 2018-06-09 16:20【阅读全文】

2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(22)

    江西成人高考网小编今天下午为各位成人高考考生整理了《2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(22)》,虽然距离2018年考试时...
  • 2018-06-09 16:19【阅读全文】

2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(21)

    江西成人高考网小编今天下午为各位成人高考考生整理了《2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(21)》,虽然距离2018年考试时...
  • 2018-06-09 16:18【阅读全文】

2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(20)

    江西成人高考网小编今天下午为各位成人高考考生整理了《2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(20)》,虽然距离2018年考试时...
  • 2018-06-09 16:13【阅读全文】

2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(19)

    江西成人高考网小编今天下午为各位成人高考考生整理了《2018年江西成人高考高起点《化学》考点解析(19)》,虽然距离2018年考试时...
  • 2018-06-09 16:12【阅读全文】


 
2018年成人高考考试提醒
<
距离2018年成考考试还有
2018成人高考时间为:10月27-28日
成人高考新生必读
江西成人高考资讯
 
网站首页 | 网上报名| 关于我们  |  联系方式  |  使用协议  |  版权隐私  |  | 网站地图 | 网站留言 | RSS订阅 | 赣ICP备17006047号-5